×

Cultuur & Techniekeducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

Creatief Taalbeleid / Sieger M.G.

Primair en Voortgezet Onderwijs

Creatief Taalbeleid verzorgt inspirerende workshops en lessen voor het primair en het voortgezet onderwijs, onder leiding van dichter Sieger M.G. Onze workshops sluiten aan bij het schoolbreed taalbeleid en de doorgaande leerlijnen in het huidige kunst en cultuur educatieplan. De workshops zijn goed in te zetten voor o.a. de vakken CKV en Nederlands of in een culturele week. Geknipt voor beginners en gevorderden, van een eenmalige snuffelworkshop tot en met een masterclass of een langer lopende lessenserie.

We hebben een hele reeks multidisciplinaire workshops waar poëzie een kruisbestuiving aangaat met nieuwe media, beeldende technieken en muziek. Ook bieden we workshops aan waar we meer de verdieping in gaan, bijvoorbeeld ter ondersteuning van een literair project, als voorbereiding van een poëzieweek of als extra coaching voor een wedstrijd: Literatuurgeschiedenis, Gedichtenanalyse, Schrijven is schrappen, Podiumtechniek en microfoongebruik, Voordracht en performance.

Over Sieger M.G., initiatiefnemer Creatief Taalbeleid:
Waar Sieger M.G. (1979) binnenkomt, ontstaat beweging. Hij is een energieke, creatieve geest die houdt van spelen met taal en vorm. Hij is actief als schrijver van gedichten, fabels, korte verhalen en toneelteksten. Sieger is een veel geziene gast in de culturele en literaire wereld. Naast zijn schrijven maakt hij ook beeldend werk en grafische vormgeving en kan hij uren spenderen aan zijn muziek. Sieger deelt graag zijn kennis en verzorgt al meer dan vijftien jaar workshops en masterclasses. Hij is werkzaam als freelance gastdocent voor particulieren, bedrijven en met name onderwijsinstellingen.

Over Creatief Taalbeleid / Sieger M.G.

ContactpersoonSieger Geertsma

AdresStudio BioGraph, De Biotoop, Kerklaan 30, Haren (Groningen)

Plaats9751 NN Haren Haren

Telefoonnummer

Websitehttp://creatieftaalbeleid.nl

Neem per e-mail contact op

Creatief Taalbeleid / Sieger M.G.

Producten van Creatief Taalbeleid / Sieger M.G.

Spelen met taal: poëzie, schrijven en voordrachtPO/VO

Creatief Taalbeleid / Sieger M.G.

Bekijk product

Kinderboekenweek 2018 | Samen dichten, kom erbij!PO/VO

Creatief Taalbeleid / Sieger M.G.

Bekijk product

Projectie PoëziePO/VO

Creatief Taalbeleid / Sieger M.G.

Bekijk product