×

Cultuur & Techniekeducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

Koller media Producties

Primair en Voortgezet Onderwijs

De Film- en Geluidsstudio als centrale plek om muziek en beeld gerelateerde workshops, cursussen of projecten te verrichten.

U kunt ons benaderen voor:

* Dj en producer workshop

* Studio-CD workshop

* Djembee workshop

* Lipdub en video-Clip workshop

We bieden ook combinaties van activiteiten aan zoals het maken van een eigen lied met zelf gemaakte compositie, arrangement, tekst en bijbehorende videoclip (mogelijk met 'green screen'). Dit kan een eigen lied zijn maar ook een korte ducumataire over een eigen gekozen thema met gesproken woord of 'muziek-filler'. Al deze activiteiten hebben ten doel enculturatie te bewerkstelligen bij de deelnemers (is het proces waarbij cultuurkenmerken worden overgedragen van een sociale omgeving naar een individu).

Tevens kan de Film en Geluidsstudio worden opgebouwd op locatie.

Beste lezer(essen)s, mijn naam is Mark Koller. Door jarenlange ervaringen te hebben opgedaan in de Culturele sector met muziek als spil wil ik nu mijn kennis en deskundigheid delen. Mijn relevante studies en werkervaringen zijn: Cultureel Werker (H.B.O. Cultureel Maatschappelijke Vorming), Bachelor Producer and mixing (Berklee music) gewerkt bij landelijke radio; het toenmalige NOB in Hilversum, met jarenlange werkervaring bij het Deltion-college (Artiest-muziek) en Artez Conservatorium door lessen te verzorgen vanuit de Geluidsstudio. Diverse bands geproduceerd(o.a. Backgammon die in 2016 de finale grote prijs van Nederland bereikte). Tevens zijn er diverse docenten met de benodigde werkervaringen en opleidingen aan ons bedrijf verbonden.

Over Koller media Producties

ContactpersoonMark Koller

AdresNewtonweg 1A-C

Plaats8013 RD Zwolle

Telefoonnummer038 7501254

Websitehttps://www.geluidsstudio.com

Neem per e-mail contact op

Koller media Producties

Producten van Koller media Producties

LipdubPO/VO

Koller media Producties

Bekijk product

Vriendschap verveelt niet!PO

Koller media Producties

Bekijk product