×

Cultuur & Techniekeducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

Gertjan Adema

Primair Onderwijs

Gertjan Adema maakt al ruim 10 jaar voorstellingen voor het primair onderwijs. Gertjan is musicus en speelt klassiek gitaar. Zijn vakmanschap op dit instrument is zijn basis om verder te spelen en alle fantasie te gebruiken voor zijn voorstellingen.

Hij speelt samen met andere musici, dansers en vertellers. In zijn muziekvoorstellingen gebruikt hij kleine instrumenten, speelgoed en unieke reuzenbromtollen. Het is interactief, speels en prikkelt de verbeelding van het publiek. Afhankelijk van de voorstelling die hij geeft is er een voorbereiding met een lesbrief of lespakket.

Naast zijn schoolvoorstellingen speelt hij met vertellers, musici en dichters uit het binnen- en buitenland en musiceert hij bij dans- en theatervoorstellingen. Gertjan treed internationaal op met zijn vervreemdende en vooruitstrevende festivalvoorstellingen en performances.

Na zijn studie aan de Universiteit Twente heeft Gertjan gestudeerd aan het Conservatorium te Zwolle bij Jacob Vlijm en o.a. masterclasses gevolgd bij Odair Assad, Michael Troster en Carlo Marchioni. In 2013 heeft hij zijn cd Bloem van tarwe uitgebracht met een gevarieerde selectie van zijn solo repertoire.

Over Gertjan Adema

ContactpersoonGertjan Adema

AdresVan Nispensingel 11

Plaats8016 LM Zwolle

Telefoonnummer06 34 52 10 84

Websitehttp://gertjanadema.nl/index.html

Neem per e-mail contact op

Gertjan Adema

Producten van Gertjan Adema

DroomkaravaanPO

Gertjan Adema

Bekijk product

Wie is er doorgedraaid?PO

Gertjan Adema

Bekijk product