×

Cultuur & Techniekeducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

Buro Bannink

Primair en Voortgezet Onderwijs

Als impresariaat voor theater en educatie zijn wij gespecialiseerd in voorstellingen en projecten voor jeugd en jongeren. Wij werken vanuit een passie, een behoefte, een visie, een overtuiging. Met theater kunnen we kinderen en jongeren zoveel meegeven. We kunnen gevoelige onderwerpen aankaarten, taboes bespreekbaar maken, werelden verbreden en misschien kunnen we allerlei hokjes openbreken.

Het liefst breken we de gesloten zwarte delen van de hersenen, waar onbegrip zijn basis heeft, open. Of juist die vergeten plek waar fantasie en creativiteit huisvest. Wij willen de kinderen en jongeren van nu uitlokken om op een andere manier naar de wereld te durven kijken. Hopelijk kunnen wij hen inspireren zoals wij in onze jeugd geïnspireerd zijn.

Op deze website vind je een kleine selectie van onze voorstellingen, waarvan wij denken dat deze juist in het cultuureducatieve aanbod van Zwolle een mooie aanvulling zullen zijn. De voorstellingen die wij aanbieden zijn allemaal ‘van nu’, zoals wij het zelf graag bestempelen bieden wij hedendaags jeugd en jongerentheater aan. Wij staan garant voor kwailteit op zo veel cultureel als inhoudelijk vlak. Meestal krijg je maar één kans om iemand te inspireren dus dat doen we dan het liefst direct heel erg goed.

Wij organiseren ook elk jaar meerdere presentatiedagen waarbij iedereen kan voorproeven van de voorstellingen. Zo weet u zeker of een voorstelling passend is voor uw leerlingen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw school neem dan gerust contact op.

Over Buro Bannink

ContactpersoonNikki de Groot

AdresBurgemeester Bosstraat 46

Plaats3043 GD Rotterdam

Telefoonnummer010 4769668

Websitehttp://www.burobannink.nl/

Neem per e-mail contact op

Buro Bannink

Producten van Buro Bannink

Trip - O’KontreirVO

Buro Bannink

Bekijk product

De Reuze dwerg die een kopje kleiner wil zijnPO

Buro Bannink

Bekijk product

SuperloeserPO

Buro Bannink

Bekijk product

Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald wordenPO

Buro Bannink

Bekijk product