×

Cultuur & Techniekeducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

Marit Otto

Voortgezet Onderwijs

Ik ben sinds 1994 werkzaam als beeldend kunstenaar. Mijn atelier is gevestigd aan de Russenweg 8 te Zwolle. Ik heb een grafische achtergrond en ben uitgegroeid tot een multidisciplinair kunstenaar.

Kenmerkend voor mijn werk is de centrale rol voor de mens in vorm en gedrag. Het is vaak een weerspiegeling van actuele maatschappelijke thema’s maar ook het alledaagse, het persoonlijke zijn belangrijke inspiratie bronnen. Hoewel mijn werk esthetisch is om te zien schuilt er vaak een soort onbehagen in. Deze tweeledigheid of dubbelheid is ook een terugkerend gegeven. Zie je wat je ziet? 

De beelden die ontstaan, begeven zich vaak op het snijvlak van fictie en realisme en grafisch en plastisch. Mijn autonome werk bestaat uit schilderijen, beelden en fotobewerkingen. Naast mijn autonome werk ben ik actief met kunstprojecten in concept en uitvoering, community art projecten, educatieve projecten en ben ik grafisch ontwerper, kunstcoach, gastcurator, museumdocent bij de Fundatie en actief als lid van de commissie beeldende kunst Zwolle.

Over Marit Otto

ContactpersoonMarit Otto

AdresKoestraat 10

Plaats8011 NK Zwolle

Telefoonnummer0620661723

Websitehttp://www.maritotto.nl/

Neem per e-mail contact op

Marit Otto

Producten van Marit Otto

Mijn Rootz, jouw beeldVO

Marit Otto

Bekijk product

Dramatisch Model tekenenVO

Marit Otto

Bekijk product

Wasted cityVO

Marit Otto

Bekijk product

Het Merk IkPO

Marit Otto

Bekijk product