Cult. magazine

Educatie & inspiratie voor leerkrachten po

Elk jaar publiceren we vanuit team Onderwijs het nascholingsaanbod; de trainingen en cursussen die je bij Stadkamer kunt volgen. Net als vorig jaar omlijsten we dat in een magazine met inspirerende artikelen en informatie over cultuur-en leesonderwijs: Cult. voor primair onderwijs.

In de nieuwste editie van Cult. magazine nemen we je mee in de kracht van cultuur. Zo ontdek je waarom de creatiefste ideeën onder de douche ontstaan, wat maakt dat Ronald Kox pleit voor een verplichte kunstvakdocent op iedere school en welke aanpak de Werkschuit inzet om van leerlingen sterke lezers te maken. Krijg je al zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Doe mee met een DIY of volg een training om je eigen culturele competenties te versterken. We hopen dat dit magazine je zal inspireren en verrijken!

Ook een exemplaar ontvangen?
De nieuwe Cult. magazine is uit! Klik op de knop hieronder om gratis één of meer exemplaren aan te vragen.

Vraag Cult. magazine hier aan

Cult. magazine 2023

Ontdek nieuwe Cult. magazine voor primair onderwijs! In deze editie nemen we je mee in de kracht van cultuur. Zo ontdek je waarom de creatiefste ideeën onder de douche ontstaan, wat maakt dat Ronald Kox pleit voor een verplichte kunstvakdocent op iedere school en welke aanpak de Werkschuit inzet om van leerlingen sterke lezers te maken.

Krijg je al zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Doe mee met een DIY of volg een training om je eigen culturele competenties te versterken. Ontdek het scholingsaanbod van Stadkamer voor leerkrachten en kunstdocenten op pagina's 27 t/m 31 van dit magazine.

Lees hier Cult. magazine voor po (2023)

Cult. magazine 2022

In 2022 verscheen de eerste editie van Cult. voor primair onderwijs. In het magazine vind je interessante interviews over wat in het onderwijs speelt op gebied van Kunst en Cultuur, Media en Taal en Wetenschap en Techniek. 

Lees hier Cult. magazine voor po (2022)

Cult. cultuureducatie VO

In 2020 verscheen het magazine Cult. – cultuureducatie VO met allerlei informatie over cultuur-en leesonderwijs in Zwolle. In verschillende artikelen vertellen docenten en kunstaanbieders over hun ervaringen en inspireren ze anderen.

Lees hier Cult. magazine voor vo (2020)

 

Kijk ook eens naar