Buutvrij!
Buutvrij! is hét schoolplein voor professionals. Een splinternieuw evenement van Stadkamer Onderwijs rondom cultuureducatie, media- & taaleducatie en techniekonderwijs, voor iedereen die werkt in en rond het Zwolse basisonderwijs. Ontmoet op een relaxte manier andere leerkrachten en cultuureducatie-professionals, leer nieuwe dingen over je eigen vak én raak geïnspireerd en verrijkt vanuit onverwachtse hoek!

Nu vakintegratie op iedere basisschool in een bepaalde vorm deel uitmaakt van de praktijk, is de tijd meer dan rijp voor Buutvrij! Tijd om de hokjes wat uit te gummen en na schooltijd samen te komen op het meest inspirerende schoolplein van Zwolle. Niets is te gek, zelfs niet iets heel gewoons. Kom op donderdag 13 april naar Buutvrij! en neem je collega’s, werkgroepleden of geïnteresseerde vrienden uit het onderwijs of de cultuursector mee!

 

Programma donderdag 13 april 2023

14.30 - 16.00 u openingsprogramma: kom direct uit school!
16:00 - 18:15 u sessies en workshops
18:15 - 19:15 u walking dinner
19:15 - 20:15 u sessies en workshops
20.15 - 21.30 u borrel

Het openingsprogramma van Buutvrij! stoomt jou direct klaar voor een optimale beleving van het event. Er is geen vaste begintijd, maar wil je op tijd zijn? Kom dan direct uit school! Zorg dat je erbij bent tussen 14:30 en 15:30 uur om niets te missen. Kan je pas na die tijd komen, geen probleem, ook dan staat de koffie voor je klaar en stroom je direct door naar de sessies en workshops.

Stel jouw eigen programma samen met de activiteiten die jij interessant vindt: van kennissessie tot workshop, en van voorstelling tot even sparren. Voor een lekkere maaltijd wordt gezorgd, en blijf vooral nog even hangen voor de borrel want de beste connecties en ideeën ontstaan in standje relaxed. 

Klik hier voor het volledige programma

Waar moet ik zijn?

Je vindt Buutvrij! in de oude Philipsfabriek in Zwolle, in Google Maps te vinden aan de Ceintuurbaan 15. Kom via de ingang aan de Floresstraat, dan wijzen we je de weg naar een schoolplein zoals je ‘m nog nooit hebt gezien!

Ben jij erbij?

Werk jij in of rond het Zwolse basisonderwijs? Dan wil je Buutvrij! niet missen. Dit inspirerende evenement is helemaal gratis, inclusief een maaltijd. Meld je aan vóór 9 april!

Ik meld me aan!

Kijk ook eens naar