Buurtcultuur Voucher

Gefeliciteerd!
Je hebt een BuurtCultuurVoucher!

Vanwege de vele bestellingen op Cultuur-Bezorgd.nl kunnen we op Burendag helaas niet in alle buurten een band bezorgen, maar hiervoor hebben we een oplossing: De BuurtCultuurVoucher! Deze voucher is een jaar geldig en hiermee kan je alsnog met je buurt gratis een leuke culturele activiteit organiseren. Dat mag muziek zijn, maar kan ook heel iets anders zijn zoals film, theater of een creatieve workshop.

Hoe werkt het?

  • In overleg met je buren bedenk je een activiteit, dit kan een activiteit zijn die hieronder in het overzicht hebt gezien, maar het mag ook een activiteit zijn die jullie zelf hebben bedacht zolang het maar op het gebied is van muziek, film, theater, literatuur of nieuwe media.
  • Je legt je activiteit voor aan de cultuurbezorgers, dit kan via de app/mail/bellen. Zij helpen je verder met het bestellen van de artiest, workshop of voorstelling. Bel/app hiervoor Freek van der Heide op: 06-38593809 of mail naar freek.vanderheide@stadkamer.nl
  • Zodra de activiteit is goedgekeurd wordt de datum geprikt en de kunstenaar/artiest geboekt! Dit is voor jullie als buurt gratis.

Bij Buurtcultuur kun je bijvoorbeeld denken aan:

Muziek

Singer-songwriters, een kampvuurconcert, een fanfare of een uitzinnige bluesband. Voor een echt buurtfeestje kan geen muziek ontbreken. Laat ons weten welke muzikale voorkeur jullie buurt heeft en wij zoeken een geschikte band voor een stoepoptreden bij jullie in de buurt.

Graffiti

Lijkt het je leuk om eens creatief helemaal los te gaan met de buurt? Met de buurtcultuurvoucher kan je een graffiti workshop boeken voor bij jullie in de straat. Van echte grafitti artiesten leer je de beste tricks voor je eigen tag.

Film

Voor de buurten die fan zijn van film hebben wij de optie om een heuse buurtbioscoop te bezorgen. De beamer en filmlicentie regelen wij, enkel de popcorn dien jezelf nog te moeten bakken. In overleg kiezen we de juiste film voor jullie buurt.

Theater

Of heb je misschien zin in een kleine voorstelling op de stoep? Met een ervaren verhalenverteller of juist met muziektheater? Of willen jullie zelf met de buurt aan de slag en een workshop theatersport a la de lama’s volgen? Geef maar aan wat je zoekt wij helpen jullie graag verder!

Kijk ook eens naar