×

BuurtCultuur & Amateurkunst

Wat is dit?

Op zondag 26 mei is er alle ruimte voor alle amateurkunstenaars om zich te presenteren. Daar hebben we twee mooie locaties voor: de Sassenpoort en Stadkamer. Het Open Podium start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Voor elke deelnemer is er 30 minuten beschikbaar, maar korter mag ook.

 

Locaties

Binnen de Sassenpoort en Stadkamer zijn er verschillende plekken waar gespeeld kan worden. In Stadkamer is sowieso de Grote Zaal beschikbaar, maar ook verder in het gebouw is er plek! Gedichten voordragen tussen de dichtbundels, een kinderactiviteit in de kelder... Alles kan!

In de Sassenpoort is voor kleinschalige, intieme optredens plek in de ‘trouwzaal’. Houd daarbij wel rekening met de toegang: deze zaal is niet (goed) bereikbaar voor minder validen. Optredens voor grotere groepen worden geprogrammeerd onder de toren. In dat geval is het dus een optreden in de open lucht. Ook hier geldt: je kunt een voorkeur aangeven, maar het kan zijn dat daarvan wordt afgeweken. Als dat het geval is, nemen we contact met je op om te overleggen.

(* verplicht veld)

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.