Ga naar andere subpagina

BuurtCultuur & Amateurkunst

BuurtCultuur & Amateurkunst

Maak kennis met docenten en verenigingen

Misschien droom je van een drumstel. Of wil je schitteren in een musical. Misschien wil je op dansles of wil je leren schilderen of beeldhouwen.
In Zwolle geven veel kunstdocenten les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Je kunt je bij hen opgeven voor bijvoorbeeld zang- of danslessen. Of je sluit je liever gelijk aan bij een muziek- of theater(sport)vereniging? In Zwolle zijn er mogelijkheden genoeg.


Overzicht lessen in jouw wijk
Overzicht verenigingen in jouw wijk

Stichting Meedoen Zwolle
Ieder kind moet in zijn vrije tijd of op school kunnen meedoen. Mee met een schoolreis of excursies, maar óók naar dans, muziek of scouting. Daarnaast is het ook goed dat een kind in aanraking kan komen met allerlei vormen van kunst en cultuur.

Dit wil Stichting Meedoen Zwolle mogelijk maken. Ouders/verzorgers die moeten rondkomen van een minimuminkomen kunnen aanvragen indienen. Waarvoor precies en hoe dat moet kun je lezen op de website van Stichting Meedoen Zwolle.

Daarnaast komt deze Stichting ook graag in contact met partijen die iets op het gebied van kunst en cultuur willen organiseren. Stichting Meedoen Zwolle kan dan afstemmen hoe ze zaken mogelijk kunnen maken voor hun doelgroep.