×

BuurtCultuur & Amateurkunst

WIE WORDT DE ZWOLSE MAESTRO!

De tv-hit ‘Maestro’ krijgt een Zwolse variant! Bekende Zwollenaren hebben het lef om het voor het jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel te gaan staan. Ze binden de strijd aan om de titel ‘Zwolse Maestro’.

Is wethouder van cultuur MONIQUE SCHUTTEBELD de meest getalenteerde dirigent? Kan theatermaker BOUDEWIJN KOOPS het best met de baton overweg? Staat Voice-senior-finalist HENK KLOMPENMAKER als een huis op de bok? Is Hedon-programmeur ERIK DELOBEL in staat jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel tot grote hoogten te zwaaien? Of gaat rapper RICO MC DOUGAL met de eer strijken?

Deze unieke avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat in Zwolle, daar moet je bij zijn! De toegang is gratis, bestel je kaarten via onderstaand formulier.


TRY-OUT ONSTAGE

Denken mensen wel eens onterecht iets over jou, of denk jij juist op voorhand iets onterechts over een ander? Vooroordelen, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Daarom gaan verschillende Zwolse muzikanten aan de slag met dit thema!

Deze groep muzikanten ondergaat een uniek coaching traject met de workshops songwriting, podiumpresentatie en bandcoaching. En op 31 mei wordt in de kleine zaal van Hedon het nummer voor ‘’groot publiek’’ opgevoerd. Maar jij krijgt al eerder de kans om het nummer over vooroordelen voor het eerst te horen! Op 29 mei is namelijk de try-out in Stadkamer Centrum. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur voeren de muzikanten het nummer op en krijgen zij de laatste feedback van hun coaches. Wil jij hier bijzijn? Kom dan op 29 mei om 18.00 uur naar Stadkamer Centrum.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ONstage? Kijk dan op hun Facebookpagina

Reserveer hier je toegangskaarten voor De Zwolse Maestro

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.