Terug naar overzicht

Activiteiten

Lunchconcert

Bibliotheek

Datum: vrijdag 19 oktober

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 12:15 - 13:15 uur

ArtEZ strijkersensemble
Het ArtEZ Strijkersensemble werkt in projecten toe naar concerten. Het ensemble bestaat uit viool-, altviool-, cello- en contrabas-studenten. Het ensemble staat onder leiding van Sarah Kapustin.
Op het programma van dit lunchconcert staat van Gustav Holst de St Paul’s suite en van Béla Bartók een selectie uit Vier kleine Tanzstücke en Sechs Ungarische Volkslieder.

Sarah Kapustin
Sarah Kapustin behaalde haar Masterdiploma aan de Juilliard School bij Robert Mann. Eerder ontving ze het Bachelor- en Artistdiploma van de Indiana University als studente van Mauricio Fuks. Dankzij een Fulbright Beurs studeerde Sarah twee jaar kamermuziek in Parijs (CNSM) bij Michel Strauss en Vladimir Mendelssohn.
Sarah’s muzikale activiteiten brachten haar reeds naar Noord- en Zuid Amerika, Europa, Azië en Australië, in uitvoeringen als soliste en in kamermuziek. Zij heeft prijzen en eervolle vermeldingen behaald tijdens talrijke concoursen.  Ze treedt regelmatig op met het Orpheus Chamber Orchestra in New York.
Sinds 2011 is Sarah hoofdvakdocent viool aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Verder is Sarah Concertmeester van het Noord Nederlands Orkest, hoofdvakdocent viool aan het Conservatorium van Amsterdam en Kamermuziekdocent aan het Prins Claus Conservatorium (Groningen).

 

Locatie: Zaal Stadkamer Centrum
Deelname: gratis

Lunchconcert

Andere activiteiten

Dinsdag 16 Oktober

Schrijfkamer: Beeldende inspiratie

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 19:15 - 20:45 uur

We gaan tijdens deze schrijfkamer schrijven aan de hand van beelden. Foto’s, schilderijen, tekeningen, ze kunnen allemaal een uitgangspunt...

Lees hier meer over
Dinsdag 16 Oktober

Ruim je rommel op!

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 19:15 - 20:45 uur

Tips voor een opgeruimde zolder           Je huis ziet er misschien netjes uit, maar die zolder!...

Lees hier meer over
Woensdag 17 Oktober

Ontdek jouw werkplezier

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 13:00 uur

Wat zijn de werkzaamheden waar jij gelukkig van wordt? Ontdek jouw werkplezier is een korte introductie op het positief kritisch kijken naar...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht