×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Hulp bij de belastingaangifte

Bibliotheek

Datum: dinsdag 24 maart

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 09:00 - 15:30 uur

Op 24 en 25 maart zijn de belastingdagen in  Stadkamer Centrum. Onder deskundige begeleiding van De Kern en Op Orde word je geholpen bij het invullen van de belastingaangifte over 2019. Je mag je hiervoor opgeven (zie hieronder) of gewoon langskomen.

Belastingaangifte doen kan soms lastig zijn. Wat moet er precies opgegeven worden? En voor welke aftrekposten komt men in aanmerking? Het is niet iets waar de meeste mensen naar uitkijken, maar toch is het deze maand weer zover. De Sociale Raadslieden van De Kern staan tijdens de belastingdagen klaar voor mensen die er zelf niet uitkomen en hulp nodig hebben bij het invullen van de belastingaangifte.

Deelname is gratis voor alle Zwollenaren, voor vragen kan men contact opnemen met Sociaal Raadslieden, 038-4569700. Wel is het belangrijk dat je de juiste papieren meeneemt. Zie meeneemlijst

NB DigiD-code is verplicht!
Een voorwaarde om hulp te krijgen bij uw aangifte is dat je een DigiD-code hebt.
Heb je géén DigiD-code? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen. Vervolgens ontvang je binnen 5 dagen een activatiecode. Deze code moet je invullen op www.digid.nl/activeren. Daarna is je DigiD-code klaar voor gebruik.

Hulp nodig bij het aanvragen van een DigiD-code?
Heb je hulp nodig bij het aanvragen, kom dan langs op één van de inloopspreekuren van Sociaal Raadslieden en Op Orde of op dinsdagmiddag bij Stadkamer Centrum. Let op; denk er aan dat je dit tijdig doet, omdat het na het aanvragen enkele dagen kan duren voordat je de code ontvangt waarmee je je DigiD kunt activeren!

Nog meer meenemen – zie link meeneemlijst
Om je goed te kunnen helpen moet je alle noodzakelijke documenten meenemen. De belangrijkste gegevens zijn jaaropgave(n) 2019 en je legitimatiebewijs. Elke situatie is anders, lees daarom goed de bijgevoegde meeneemlijst door. Soms worden aanvullende gegevens gevraagd die bij jouw situatie passen. Het is belangrijk, als je een partner hebt, dat die meekomt.

Ten slotte wijzen wij je er op, dat de aangifte wordt ingevuld op basis van de door jouw verstrekte gegevens. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de invulhulp.

Tijdstip: 09.00-11.30 uur en 13.00-15.30 uur
Toegang: gratis, opgeven mag bij De Kern 038 4569700

Hulp bij de belastingaangifte

Andere activiteiten

Woensdag 19 Februari

Bouw een verhaal: Beer zegt boe!

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 09:30 - 10:15 uur

Op de ijzige vlakten van de Noordpool woont een kleine, brutale ijsbeer. Het leukste wat hij kan bedenken, is andere dieren ijskoud laten...

Lees hier meer over
Woensdag 19 Februari

Pretkamer: Carnaval!

BibliotheekLocatie: Stadkamer StadshagenTijdstip: 14:00 - 15:30 uur

Het is alweer bijna Carnaval! En wat hoort er bij Carnaval? Verkleden! Daarom gaan wij vandaag echte carnavalsmaskers maken zoals ze in...

Lees hier meer over
Woensdag 19 Februari

Tekenen met Sietze

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 15:00 - 16:30 uur

Als je van tekenen houdt, kom dan in de voorjaarsvakantie naar Stadkamer. Dan gaat Sietze Groenewold samen met jou de mooiste, gekste, grappigste...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht