×
Terug naar overzicht

Activiteiten

De Stad Verbeeldt: Storytelling in beeld en geluid

Bibliotheek

Datum: zaterdag 29 februari

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 10:15 - 13:00 uur

De binnenstad van Zwolle. Er is geen andere plek in de stad waar zoveel gebeurt. Er wordt gewoond, gewinkeld, gewerkt en je vindt er allerlei mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit brengt een enorme dynamiek met zich mee.
De binnenstad van Zwolle is compact gebouwd met veel winkels, kerken en musea en staat bekend als cultuurhistorische binnenstad met een rijke historie aan verhalen. Als wij spreken over de Binnenstad dan hebben wij het over de wijk binnen de stadsgrachten, maar ook de rand daaromheen buiten de stadsgracht met zicht op de binnenstad. Er wonen ongeveer 3.500 bewoners in de binnenstad, waaronder veel jonge mensen.

Werklab De stad verbeeldt
Dit werklab in het kader van het project De stad verbeeldt staat in het teken van storytelling in fotografie, beeld en geluid en wordt verzorgd door Bert Janssen (fotograaf).
Er wordt een viertal werklabs/ateliers georganiseerd. De eerste lessen staan in het teken van storytelling in fotografie, beeld en geluid door Gertjan Aalders gegeven, docent Journalistiek Windesheim. Daarna kun je twee werklabs/ateliers volgen over fotografie met Bert Janssen of de keuze maken voor audiovisueel beeld.

Heb je passie voor storytelling in fotografie, beeld en geluid, dan ben je van harte welkom. Doe mee met werklabs en maak een eigen beeldverhaal voor de expositie De Stad Verbeeldt, die in mei 2020  te zien zal zijn in Zwolle.
Meer informatie en aanmelden via https://www.destadverbeeldt.nl/stadsgesprekken

De Stad Verbeeldt: Storytelling in beeld en geluid

Andere activiteiten

Woensdag 19 Februari

Bouw een verhaal: Beer zegt boe!

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 09:30 - 10:15 uur

Op de ijzige vlakten van de Noordpool woont een kleine, brutale ijsbeer. Het leukste wat hij kan bedenken, is andere dieren ijskoud laten...

Lees hier meer over
Woensdag 19 Februari

Pretkamer: Carnaval!

BibliotheekLocatie: Stadkamer StadshagenTijdstip: 14:00 - 15:30 uur

Het is alweer bijna Carnaval! En wat hoort er bij Carnaval? Verkleden! Daarom gaan wij vandaag echte carnavalsmaskers maken zoals ze in...

Lees hier meer over
Woensdag 19 Februari

Tekenen met Sietze

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 15:00 - 16:30 uur

Als je van tekenen houdt, kom dan in de voorjaarsvakantie naar Stadkamer. Dan gaat Sietze Groenewold samen met jou de mooiste, gekste, grappigste...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht