×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Herkennen en aanpakken van pesten

Bibliotheek

Datum: dinsdag 24 september

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 19:30 - 21:00 uur

#welovesociety geeft een gratis voorlichting voor ouders/verzorgers/professionals rondom het herkennen en aanpakken van pesten. Dit in het kader van de landelijke week tegen pesten van 23 t/m 27 september met als thema ‘wees een held met elkaar’. Een goede start voor een fijn en veilig schooljaar.

Sharien  van #welovesociety geeft voorlichting over de achtergronden van pesten, het belang van een positief zelfbeeld en het hebben van voldoende zelfvertrouwen voor nu en in de toekomst. Want ook op latere leeftijd is de impact van pesten nog merkbaar.  #welovesociety biedt de door Stichting Omgaan met Pesten ontwikkelde Sta Sterk Methodiek trainingen en antipestprogramma’s aan.
Er start na de herfstvakantie zowel in Zwolle als Kampen een nieuwe Sta Sterk training. De training heeft in de afgelopen jaren laten zien dat zij zich onderscheidt van andere antipestmethodes en weerbaarheidstrainingen en is daarom opgenomen in de databank effectieve jeugdinterventies.

Toegang : gratis, wel reserveren www.welovesociety.nl/aanmelden

Herkennen en aanpakken van pesten

Andere activiteiten

Zaterdag 20 Juli

Buurtkamer Goud voor Oud

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:30 - 12:00 uur

Een gezellige start van het weekend voor iedereen op leeftijd. Kom langs voor een bak koffie of thee met iets lekkers en een praatje. Deze eerste...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht