×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Hoe blijf je positief als werkzoekende?

Bibliotheek

Datum: woensdag 7 augustus

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 10:00 - 13:00 uur

Hoe houd jij je overeind als werkzoekende? Heb jij nog de juiste motivatie om die leuke baan te vinden? Of ben jij het vertrouwen kwijt aan het raken?
Het is voor werkzoekenden niet altijd eenvoudig gemotiveerd te blijven zoeken naar werk. Je solliciteert je drie slagen in het rond, je voert netwerkgesprekken en je volgt workshops om maar zoveel mogelijk kansen te creëren. Je doet er echt alles aan om weer te kunnen werken.
En dan komt ‘weer’ die afwijzing. En bij elke afwijzing nemen de twijfels en onzekerheid toe. Je vraagt je af of je op de juiste weg bent, hoe lang je het financieel nog trekt en twijfelt steeds meer over jezelf. Die zorgen kunnen je zó in de weg staan dat het niet meer lukt om energiek en gemotiveerd te blijven zoeken naar die superleuke baan.
Deze interactieve workshop daagt je uit om uit je hoofd te komen en zet je in de actiemodus. Je leert anders naar jouw belemmeringen te kijken en kansen te zien. Door vooral te doen en minder te denken krijg je weer die drive om positief vooruit te kijken en om vanuit jouw overtuiging, kwaliteit en motivatie aan de slag te gaan.
En dat straal je uit naar je potentiële werkgever!
Wilma Licht  startte zo’n 20 jaar geleden als theaterregisseur. Theater is haar passie. Als klein meisje stond zij al te stralen op het podium. In haar trainingen met acteurs merkte ze dat de acteurs niet alleen hun acteervaardigheden verder ontwikkelden, maar dat de oefeningen en opdrachten ook invloed hadden op hun persoonlijke ontwikkeling.
Wilma is ervan overtuigd dat als je je droom volgt en dicht bij jezelf blijft, er mooie deuren voor je openen. Het is zeker niet altijd een makkelijke weg en doodeng af en toe, maar zó boeiend en leerzaam. Je leven wordt een stuk leuker als je dingen doet waar je plezier aan beleeft.

Toegang: gratis, met opgave www.debroekriem.nl/event/

Hoe blijf je positief als werkzoekende?

Andere activiteiten

Zaterdag 20 Juli

Buurtkamer Goud voor Oud

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:30 - 12:00 uur

Een gezellige start van het weekend voor iedereen op leeftijd. Kom langs voor een bak koffie of thee met iets lekkers en een praatje. Deze eerste...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht