×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Masterclass Pakkend Pitchen

Stadkamer, Bibliotheek

Datum: vrijdag 20 september

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 13:30 - 14:45 uur

Tegenwoordig pitchen we onszelf op veel meer plekken dan op de bekende zeepkist. Denk aan sollicitatiegesprekken, netwerkbijeenkomsten, Facebook of LinkedIn (groepen) maar ook op bijvoorbeeld verjaardagen.

Hoe doe je dit op een manier waarmee je blijft hangen bij die ander? Hoe zorg je dat jouw eerste indruk pakkend en blijvend is op een positieve manier?

Tijdens de Masterclass van Thomas Slotboom, trainer op het gebied van videopresenteren en video solliciteren, en eigenaar van Sollvision, kun je leren hoe je jezelf op een pakkende en persoonlijke wijze pitcht. Hij leert je dat het bij een goede pitch niet alleen gaat om wat je kunt, maar ook dat je laat zien wie jij bent als mens. De pitch vaardigheden die je leert tijdens de masterclass kun je inzetten bij netwerkgelegenheden, maar ook in je persoonlijke positionering online.

Wil jij leren hoe je jezelf op een krachtige manier pitcht voor anderen? Kom dan naar de Masterclass "Pakkend Pitchen" op 20 september!

Sollvision doet videorecruitment voor werkgevers. Helpt werknemers met video sollicitaties en helpt MKB bedrijven met videomarketing.

Inloop: 13.30 uur, start masterclass: 13.45 uur
Deelname: gratis, mits in het bezit van een toegangsbewijs

Masterclass Pakkend Pitchen

Andere activiteiten

Woensdag 18 September

Cursus Open Boek

Media- en taaleducatieLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 14:00 - 17:00 uur

Word deskundige in leesonderwijs In september start de cursus Open Boek. Schrijf je in voor deze cursus en word leescoördinator op jouw...

Lees hier meer over
Woensdag 18 September

Kinderscience café over muziek&dans

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 14:30 - 16:30 uur

Zabuki organiseert interessante wetenschap middagen voor kinderen van 7 tot 12 jaar die willen experimenteren, onderzoeken en meer willen weten...

Lees hier meer over
Donderdag 19 September

Zakelijk bloggen voor ondernemers

Stadkamer, BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 19:00 - 21:00 uur

Je bent zzp'er en wilt meer uit je zakelijke blog halen: meer bereik, meer impact en meer omzet. Daar is een steengoede blogstrategie voor...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht