×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Masterclass Pakkend Pitchen

Stadkamer, Bibliotheek

Datum: vrijdag 20 september

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 13:30 - 14:45 uur

Tegenwoordig pitchen we onszelf op veel meer plekken dan op de bekende zeepkist. Denk aan sollicitatiegesprekken, netwerkbijeenkomsten, Facebook of LinkedIn (groepen) maar ook op bijvoorbeeld verjaardagen.

Hoe doe je dit op een manier waarmee je blijft hangen bij die ander? Hoe zorg je dat jouw eerste indruk pakkend en blijvend is op een positieve manier?

Tijdens de Masterclass van Thomas Slotboom, trainer op het gebied van videopresenteren en video solliciteren, en eigenaar van Sollvision, kun je leren hoe je jezelf op een pakkende en persoonlijke wijze pitcht. Hij leert je dat het bij een goede pitch niet alleen gaat om wat je kunt, maar ook dat je laat zien wie jij bent als mens. De pitch vaardigheden die je leert tijdens de masterclass kun je inzetten bij netwerkgelegenheden, maar ook in je persoonlijke positionering online.

Wil jij leren hoe je jezelf op een krachtige manier pitcht voor anderen? Kom dan naar de Masterclass "Pakkend Pitchen" op 20 september!

Sollvision doet videorecruitment voor werkgevers. Helpt werknemers met video sollicitaties en helpt MKB bedrijven met videomarketing.

Inloop: 13.30 uur, start masterclass: 13.45 uur
Deelname: gratis, mits in het bezit van een toegangsbewijs

Masterclass Pakkend Pitchen

Andere activiteiten

Maandag 16 September

Filosofisch Café

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 19:45 - 22:00 uur

Dick Kleinlugtenbelt over De mens en de kunst van het leven. Dick Kleinlugtenbelt houdt een lezing over zijn nieuwe boek Moderne levenskunsten,...

Lees hier meer over
Dinsdag 17 September

Extra taalwandeling binnenstad

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 15:00 - 16:30 uur

Bekijk de binnenstad van Zwolle met andere ogen. Door te kijken wat er op gebouwen geschreven en soms afgebeeld staat kom je veel te weten over de...

Lees hier meer over
Dinsdag 17 September

Schrijfkamer: Show, don't tell!

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 19:30 - 21:00 uur

‘Show, don’t tell’ oftewel vertonen in plaats van vertellen. Een bekende spreuk onder schrijvers, waarbij liever gekozen wordt...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht