×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Concert harp, altviool en dwarsfluit

Bibliotheek

Datum: vrijdag 24 mei

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 19:30 - 20:30 uur

Concert harp, altviool en dwarsfluit
Emma van Haaren is 23 jaar en speelt sinds haar zevende viool. Op 15-jarige leeftijd stapt ze over op altviool, omdat haar Enschedese jeugdorkest altviolisten zocht. Ze heeft een jaar later auditie gedaan voor de vooropleiding in Arnhem bij Julia Dinerstein en is daarna naar de bachelor doorgestroomd. Tijdens deze bachelor heeft ze masterclasses gehad van o.a. Mikhail Kugel, Mikhail Zemtsov, Dana en Alexander Zemtsov. Ze is ook remplaçant bij het Orkest van het Oosten en speelt daardoor af en toe een project met dit orkest mee.

Erica Vogel (20 jaar) komt al op 5-jarige leeftijd in aanraking met dwarsfluit. Haar eerste fluitlessen kreeg ze op 6-jarige leeftijd bij Mariska van der Vaart bij de plaatselijke muziekvereniging. In deze periode heeft ze ook haar HaFaBra diploma’s gehaald.
Na een aantal jaar deze lessen te hebben gevolgd, wordt Erica op 11-jarige leeftijd toegelaten tot de jong-talentklas van ArtEZ Zwolle en vervolgens op 16-jarige leeftijd toegelaten tot de vooropleiding op hetzelfde conservatorium. Vanaf 17-jarige leeftijd startte ze met de hoofdvakopleiding Klassiek Dwarsfluit bij Gudrun Bourel.
Sinds 2012 doet Erica mee aan diverse concoursen, waar ze verschillende prijzen wist te behalen, bij o.a. het benelux fluitconcours. Inmiddels is ze zowel een uitvoerend- als een docerend musicus en heeft ze ervaring met zowel orkest- als solo optredens. Ook heeft ze medewerking verleend aan tv- en radio-opnames. Erica is tevens fluitdocent aan leerlingen van alle leeftijden.

Harpiste Rachel Bruijnis (1996) was pas vijf jaar toen ze haar eerste harplessen kreeg. In de jaren die volgenden kreeg ze les van Eva Tebbe en Vera Kool. Rachel won prijzen bij verschillende concoursen waaronder het Prinses Christina Concours. Inmiddels studeert ze met veel plezier aan het ArtEZ conservatorium bij Manja Smits en hoopt ze in juni af te studeren.
Ze volgde masterclasses bij onder andere Elizabeth Fontan-Binoche, Sivan Magen en Sylvain Blassel. Rachel treed zowel solo als in ensembles op. Ook heeft ze ervaring met koorbegeleiding en heeft ze deelgenomen aan het Nationaal Jeugd Orkest.

Programma
-  Elizabeth Poston (1905 - 1987)
   Trio for flute, viola & harp
-  Carl Philipp Emanuel Bach (1714 - 1788)
   Harp Sonata in G major Wq. 139 
   Deel 1 Adagio un poco
   Deel 2 Allegro
- Marcel Tournier  (1879 - 1951)
   Féerie
- Claude Debussy (1862 - 1918 )
   Sonata for flute, viola and harp

Deelname: gratis

Concert harp, altviool en dwarsfluit

Andere activiteiten

Dinsdag 23 April

Hoe schrijf je dé sollicitatiebrief?

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 11:30 uur

Word je zelden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Stuur je een nette brief en klopt je cv, maar ben je al afgewezen voordat ze je hebben...

Lees hier meer over
Woensdag 24 April

Muziekmaatjes Aalanden: Slungel wil niet in bad

BibliotheekLocatie: Stadkamer Aa-landenTijdstip: 09:30 - 10:30 uur

Slungel is net in bad geweest, maar daar is hij helemaal niet blij mee! Zijn eigen, vertrouwde geur is verdwenen... Slungel doet er dan ook alles...

Lees hier meer over
Woensdag 24 April

Wat als ....?: filosoferen over de toekomst met kinderen

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 14:30 - 15:30 uur

Wat zou je doen als je 200 jaar oud wordt? Zou je willen dat je foto’s kan maken met je ogen of zou je een chip willen die je slimmer maakt?...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht