×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Minder moeten, meer zijn!

Bibliotheek

Datum: woensdag 15 mei

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 19:30 - 21:00 uur

Creëer rust en ruimte in je hoofd, huis en hart. In deze interactieve workshop doorloop je een beproefd stappenplan met alle ruimte om vragen te stellen. Je gaat geïnspireerd naar huis met inzichten en concrete tips om direct in beweging te komen.

Herken je dit?
Je probeert alle ballen in de lucht te houden en ondertussen die leuke moeder, gezellige partner en fijne vriendin te zijn. Voor jezelf zorgen, je hobby’s, je sportclub en je sociale leven schieten er als eerste bij in. Je hoofd is overvol, je huis een wanorde en je wordt gek van je drukke agenda.

Hoe zou het zijn als jij je weer relaxt kunt voelen?
Als je niet voortdurend die druk en die opgejaagdheid ervaart? Als je je leven zelf kunt inrichten en jij je weer van betekenis voelt. Weer dat leuke mens bent. En meer bewust keuzes kunt maken in je leven en werk.
Weet dat het echt mogelijk is om hieruit te komen. Ook jij kunt weer relaxt en met plezier leven en werken te midden van de waan van deze tijd waarin we leven.
Wil je hieruit stappen en meer kiezen voor wat jijzelf belangrijk en leuk vindt in je leven en je werk? Wij helpen je graag om jouw eerstvolgende effectieve stap te zetten om uit de vicieuze cirkel te komen.
In deze interactieve workshop nemen we je mee in ons beproefde stappenplan. We vertellen je onze inzichten en ervaringen. We geven tips en uitleg en er is alle ruimte om met elkaar te delen, vragen te stellen en van en met elkaar te leren. Je gaat naar huis met inspiratie, inzichten en concrete tips om direct in beweging te komen.

Ginette Veldman (mindful organizer) en Marijke Willems (mindful coach) vormen samen Zinn.
Zinn is er voor iedereen die last heeft van de waan van de dag en zich overweldigd kan voelen door alle prikkels. We helpen je graag om je bewust te worden van je eigen gedrag en jouw je eigen koers te laten varen zodat je je niet meer laat leiden door alle prikkels en eisen van de buitenwereld. En je meer plezier en zingeving ervaart in je leven en je werk.

Entree  gratis, aanmelden via contactmetzinn@gmail.com

15.50-16.00 docent gezondheid
16.00-16.10 docent levensbeschouwing
16.10-16.20 docent jazz geschiedenis
16.20-17.00 afronding met muziek en een drankje.

Minder moeten, meer zijn!

Andere activiteiten

Dinsdag 23 April

Hoe schrijf je dé sollicitatiebrief?

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 11:30 uur

Word je zelden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Stuur je een nette brief en klopt je cv, maar ben je al afgewezen voordat ze je hebben...

Lees hier meer over
Woensdag 24 April

Muziekmaatjes Aalanden: Slungel wil niet in bad

BibliotheekLocatie: Stadkamer Aa-landenTijdstip: 09:30 - 10:30 uur

Slungel is net in bad geweest, maar daar is hij helemaal niet blij mee! Zijn eigen, vertrouwde geur is verdwenen... Slungel doet er dan ook alles...

Lees hier meer over
Woensdag 24 April

Wat als ....?: filosoferen over de toekomst met kinderen

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 14:30 - 15:30 uur

Wat zou je doen als je 200 jaar oud wordt? Zou je willen dat je foto’s kan maken met je ogen of zou je een chip willen die je slimmer maakt?...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht