×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Hokjesdenken

Bibliotheek

Datum: dinsdag 9 april

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 20:00 - 21:30 uur

Weet je niet precies wat je wilt? Doe je een opleiding waarvan je niet helemaal weet of je daar in verder wilt? Of heb je een baan die niet helemaal bij je past?
In deze workshop ga je op onderzoek naar het juiste hokje voor jou! Wat maakt dat jouw hart sneller gaat kloppen? Waar gaat de energie van stromen? En waarvan  juist niet? Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Hoe haal je alles uit jezelf? Allemaal grote vragen die niet 1,2,3 te beantwoorden zijn, maar na deze workshop ben je al een flinke stap op weg naar het antwoord op die vraag. Én heb je voldoende informatie om verder op ontdekking te gaan.

Michelle Huisstede is coach, moeder, ondernemer, padvinder, multipotentialite, HSS’er, HB’er, - om maar een paar hokjes te noemen. Afkomstig uit de marketingwereld, waar eigenlijk niks anders gedaan wordt dan mensen in hokjes te plaatsen. Eigenlijk heeft Michelle altijd een hekel gehad aan hokjesdenken en dus besloot ze een paar jaar geleden het roer om te gooien en het anders te gaan doen. Ze liet de marketingwereld achter zich en ging een ander pad bewandelen. Welk pad, dat was niet meteen duidelijk. Het werd een hele zoektocht, want het leek of zij nergens echt bijpaste. Tot ze het hokjesdenken ontdekte en ze steeds meer begreep wie ze was en wat ze nodig had.
Nu helpt ze mensen hun eigen pad te vinden. Hun eigen unieke hokje vorm te geven en van daaruit hun leven te leven zoals zij dat willen. Iedereen heeft een enorme kracht en wijsheid in zich, iedereen is uniek, het is alleen de kunst om dat er ook uit te laten komen.

Deelname: 5 euro (incl. koffie/thee)
 

Hokjesdenken

Andere activiteiten

Vrijdag 22 Maart

Oefengroep gebarentaal

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 11:00 uur

Oefengroep...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Word Digisterker

Stadkamer, BibliotheekLocatie: Stadkamer Aa-landenTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Met veel...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Powerworkshop vrouwen 50+

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Onzeker over de indeling van het tweede deel van je carrière? Doe ik waar ik goed in ben en doe ik dit tot mij 67ste? Hoe blijf ik fit en...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht