×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Media en opvoeding

Bibliotheek

Datum: dinsdag 2 april

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 19:30 - 21:00 uur

De wereld waarin onze kinderen opgroeien is fundamenteel anders dan de wereld waarin we zelf zijn opgegroeid. De veranderingen gaan razendsnel en wat de toekomst ons brengt, is niet te voorspellen. Hoe ziet de maatschappij er over 10 jaar uit of wanneer onze kinderen volwassen zijn, welke vaardigheden zullen ze nodig hebben en wat voor werk gaan ze doen?
Dit zijn vragen waar we geen antwoord op hebben, maar we kunnen in de opvoeding wel rekening houden met een paar belangrijke principes. Het is van groot belang dat we onze kinderen bewust, kritisch en actief opvoeden. Maar waar moet je op letten? Welke valkuilen, uitdagingen en mogelijkheden zijn er? Hoe begeleid je ze op hun weg naar mediawijsheid?

Leonie Pietersen (van Media-iq) maakt je wegwijs in de wereld van media en opvoeden. Aan het eind van de avond heb je een aantal handvatten om actief met je kind aan de slag te gaan met mediawijsheid.

Deelname: 6 euro/5 euro (leden Stadkamer)
Inloop vanaf 19.15 uur.

Media en opvoeding

Andere activiteiten

Vrijdag 22 Maart

Oefengroep gebarentaal

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 11:00 uur

Oefengroep...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Word Digisterker

Stadkamer, BibliotheekLocatie: Stadkamer Aa-landenTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Met veel...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Powerworkshop vrouwen 50+

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Onzeker over de indeling van het tweede deel van je carrière? Doe ik waar ik goed in ben en doe ik dit tot mij 67ste? Hoe blijf ik fit en...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht