×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Intuitief vilten: de ontembare vrouw

Bibliotheek

Datum: zaterdag 30 maart

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 13:00 - 16:00 uur

De ontembare vrouw staat voor de integratie van het duale in een mens, het mannelijke en vrouwelijke, het geven en nemen, zachte en stevige krachten. De termen ’mannelijk’ en ’vrouwelijk’ zijn in dezen hun tijd ver vooruit en worden gender-neutraal benaderd. De Ontembare Vrouw in een mens helpt ons in contact te komen met onze eigenzinnigheid, ons vermogen werkelijk af te gaan van geijkte paden, onze intuitie te volgen en als leidraad op te pakken in ons handelen, doen en laten, niet langer gebonden.

In afwisseling met het vilten wordt het sprookje Het meisje met de rode schoentjes gebruikt. Dit sprookje vertelt over valstrikken en lokazen, waarvoor je als mens kunt zwichten, hoe je verblind kunt raken door allerlei boodschappen van buitenaf en binnenuit, met als gevolg dat je de verbinding met je ware, intuitieve (oorspronkelijke) aardse - oorspronkelijke - aard verliest. Het sprookje wordt laag voor laag afgepeld en ondertussen ervaar je door intuitief te vilten hoe spontaan een creatie ontstaat in relatie tot wat nu is en helder mag worden.

Binnen praktijk Mhooj heeft Annalies Otten-Hagen een aanbod ontwikkeld, dat in het teken staat van de herkenning en (her-)ontdekking van onze zielskracht. Deze workshop bied je de gelegenheid tot een kennismaking met dit aanbod.

Deelname: 5 euro (incl. koffie/thee en materialen)
 

Intuitief vilten: de ontembare vrouw

Andere activiteiten

Vrijdag 22 Maart

Oefengroep gebarentaal

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 11:00 uur

Oefengroep...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Word Digisterker

Stadkamer, BibliotheekLocatie: Stadkamer Aa-landenTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Met veel...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Powerworkshop vrouwen 50+

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Onzeker over de indeling van het tweede deel van je carrière? Doe ik waar ik goed in ben en doe ik dit tot mij 67ste? Hoe blijf ik fit en...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht