×
Terug naar overzicht

Activiteiten

Hulp bij de belastingaangifte

Bibliotheek

Datum: woensdag 3 april

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 09:00 - 15:00 uur

Van 1 t/m 4 april zijn de belastingdagen in  Stadkamer Centrum. Onder deskundige begeleiding van De Kern en Op Orde word je geholpen bij het invullen van de belastingaangifte over 2018. Je hoeft je niet op te geven, Stadkamer is vanaf 09.00 uur open.

Belastingaangifte doen kan soms lastig zijn. Wat moet er precies opgegeven worden? En voor welke aftrekposten komt men in aanmerking? Het is niet iets waar de meeste mensen naar uitkijken, maar toch is het deze maand weer zover. De Sociale Raadslieden van De Kern staan tijdens de belastingdagen klaar voor mensen die er zelf niet uitkomen en hulp nodig hebben bij het invullen van de belastingaangifte.

Deelname is gratis voor alle Zwollenaren, voor vragen kan men contact opnemen met Sociaal Raadslieden, 038-4569700. Wel is het belangrijk dat je de juiste papieren meeneemt. Zie 

NB DigiD-code is verplicht!
Een voorwaarde om hulp te krijgen bij uw aangifte is dat je een DigiD-code hebt.
Heb je géén DigiD-code? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen. Vervolgens ontvang je binnen 5 dagen een activatiecode. Deze code moet je invullen op www.digid.nl/activeren. Daarna is je DigiD-code klaar voor gebruik.

Hulp nodig bij het aanvragen van een DigiD-code?
Heb je hulp nodig bij het aanvragen, kom dan langs op één van de inloopspreekuren van Sociaal Raadslieden en Op Orde of op dinsdagmiddag bij Stadkamer Centrum. Let op; Denk er aan dat je dit tijdig doet, omdat het na het aanvragen enkele dagen kan duren voordat je de code ontvangt waarmee je je DigiD kunt activeren!

Nog meer meenemen – zie link meeneemlijst
Om je goed te kunnen helpen moet je alle noodzakelijke documenten meenemen. De belangrijkste gegevens zijn jaaropgave(n) 2018 en je legitimatiebewijs. Elke situatie is anders, lees daarom goed de bijgevoegde meeneemlijst door. Soms worden aanvullende gegevens gevraagd die bij jouw situatie passen.

Partner?
Het is belangrijk, als je een partner hebt, dat die meekomt.

Meeneemlijst

Ten slotte wijzen wij je er op, dat de aangifte wordt ingevuld op basis van de door jouw verstrekte gegevens. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de invulhulp.

Tijdstip:       09.00-11.30 uur en 13.00-15.00 uur
Locatie:  Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle
Toegang: is gratis, geen opgave nodig

Hulp bij de belastingaangifte

Andere activiteiten

Vrijdag 22 Maart

Oefengroep gebarentaal

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 11:00 uur

Oefengroep...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Word Digisterker

Stadkamer, BibliotheekLocatie: Stadkamer Aa-landenTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen; alles gaat tegenwoordig met de computer. Met veel...

Lees hier meer over
Vrijdag 22 Maart

Powerworkshop vrouwen 50+

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 10:00 - 12:00 uur

Onzeker over de indeling van het tweede deel van je carrière? Doe ik waar ik goed in ben en doe ik dit tot mij 67ste? Hoe blijf ik fit en...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht